a s y m a w i
ABOUT HOME FOLLOW TWITTER FACEBOOK BLOGGER
Blogerku sekian lama usang
Monday, 25 March 2013 • 08:33 • 0 comments

Sekian lama hampir 4 bulan blog aku ini menyepi...kesibukan aku bekrja sambilan membuat aku tiada masa untuk mengupdate blog ini..bermacam2 cerita aq nk kongsikan...dari bulan 11 tahun lepas sehingga bulan 4..2013 ini..memang penuh cabaran aq hadapi..tapi dengan kesabaran dan semangat aku,aku berjaya peroleh apa yang aq impikan...terlebih dahulu aq nk bagi tau dh ckup 19 tahun..tuanya aq ni..nak tengok kek aq???

 tarang!!!...sedap..kek ais krim tau..hasil duit gaji,
selama 3 bulan aq cuti sem tahun lepas 2 pekerjaan dah aq kerja..first butik pakaian,kedua tempat makanan..memang seronok la jugak sedab tempat makan kan..ari2 makan benda sedap...hahahah..nk tengok tempat keje aq dulu??

kami di dapur..
 kami berlima staff SWEET CHAT CAFE...
perghhhh!!! nampak serabai kan??tapi ni la tempat aq cari rezeki...2 bulan aku keje sini..keje butik pakaian tu xdek gambar sebab kerje tu membosankan dan malas nk ambik gambar...banyak ilmu aq dapt kerje kt sini..aq dah boleh memasak dan menyediakan makanan...jadi sesiapa jadi wife aq nanti x payah nk masakkn untuk aku pon x pe..hahaah...gaji aku kat sini x banyak tapi hasil dari aku mengumpul akhirnya berjaya aq membeli yang paling aq ingin2kan...

jeng jeng jeng..GALAXY TAB 2 10.1..ini sahaja dah membuat aq gembira dan bersyukur dengan hasi kepenatan aq bekerja..pergi pagi balik malam dan akhirnya aq dapat ini..sungguh bebaloi..
tapi aq tak kerje sampai  betul2 habis cuti sem..aq berhenti seminggu awal untuk berehat sebelum cuti sem habis..
mari kite tengok aq jalan2 cari awex..hahah

hari pertama selepas berhenti kerja..di Shah Alam
hari kedua selepas berhenti kerje..di Melaka
seminggu selepasnya...di Negeri Sembilan...
jauh berjalan luas pandangan hahaha...sempat melancong sebelum pengajian bermula..
selepas puas berjalan..cuti sem habis pendaftaran ke semestar 3 pon bermula..hahaha


                                                              Time ni tengah pendaftaran sem 3...
Aku dh jadi senior..hahaha ..korng mesti nak tengok pointer aq kan??malu la nak tunjuk..jangan kutuk k..
pointer saya ini je mampu...ini lah usaha aku..aq ni budak rajin datang kelas tau...hahah..
jadi la macam saya..huhuh..
..sekarang aq dah sem 3..so jadual aq pon nmpak mcm seronok..huhuh nk tengok jadual aku

perghhhhhh nampk disitu..jadual yang menyeronokkn...cuti dua ari sepatutnye jumaat cuti...
xsabar nk hbiskan sem ni plak..target dekan tahun ni..hahahaha..
bila cuti dh sampai 4 hari xkan nk dok umah saje2 je kan..so aq pon buat kerje sambilan lagi sebagai budak McDonald..hahah lihatlah di bawah

sama tak muka kami..hahahaha..dah memang org sama msti la sama kan..sengal..LIMKOKWING VS MACDONALD...
Kerja aq sekadar xnak buang masa je..sekurang2nya ada duit untuk aku menyimpan kan??
oka la cerita aq habis sampai sini saje..nk cerita byk2 nnti bosan lak so dari gambar ni muncul la idea aq nk update blog aq ni..selamat malam dari budak baik..LUCKYFACE...
Bye.......



PAST
ASSALAMUALAIKUM


• Muhamad Asymawi • Nine-Teen • Pahang •
• Diploma • Tourism Management •
• LimKokWing University •
• In A Relationship •


MOMENTS


>> Update template blog !
Date : 01.09.13


>> 4th Term !
Date : 17.08.13


>> In Love !
Date: 11.07.13




PAST ENTRIES